Loading Screen Connection error

This forum is used to report bugs that happen while playing the Tablet version of the game.

Loading Screen Connection error

Postby SinHarvst » Sun May 26, 2019 9:34 am

I recently had to uninstall and reinstall Town of Salem from the google playstore.
Now when I log back in I get a connection error at the initial loading screen. I've tried using wifi and mobile data, but the error still persists. I have a screenshot of the error, but I don't see an upload button.

I'm using a android operating system on a Samsung's Galaxy S7.

Thank you for your help.
SinHarvst
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun May 26, 2019 9:04 am

Re: Loading Screen Connection error

Postby Jerme » Sun May 26, 2019 1:58 pm

The way of how to post screenshots is by uploading them to an image hosting site and linking them here.
This could have been an issue due to cloudflare, could you check if you still have login troubles?
Visit my role suggestions and give me feedback: http://www.blankmediagames.com/phpbb/viewtopic.php?f=27&t=28949

I tend to write small stories into my will and dislike Forgers and Janitors for removing them.

If you see a Grim Reaper called 'Zoroark', know that you might have encountered me.

Visit the Testing Grounds
Occupation: A developers pain and joy (QA-fox), currently "hired" by Ralozey
User avatar
Jerme
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 24421
Joined: Thu Apr 30, 2015 2:09 pm


Return to Mobile Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest