Trialbot MIA?

Bug reports for the Trial System

Trialbot MIA?

Postby itsJylerTAG » Wed Jul 08, 2020 1:48 pm

Trialbot isn't sending me pm's of reports after i've sent it a pm, this has been going on for nearly 3 days now.

Subject "Reports" message "All" has worked each time in the past, but isn't working for me now.
User avatar
itsJylerTAG
Jester
Jester
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 29, 2016 1:35 pm
Location: Florida, USA

Re: Trialbot MIA?

Postby MysticMismagius » Wed Jul 08, 2020 1:55 pm

Trialbot on Discord seems to be working fine

This is the only report on you thus far.
Image
User avatar
MysticMismagius
Blackmailer
Blackmailer
 
Posts: 1191
Joined: Sun Apr 30, 2017 4:46 pm

Re: Trialbot MIA?

Postby Hiway202 » Wed Jul 08, 2020 2:05 pm

Do you have a previous message from Trialbot in your inbox? I had that problem before and usually deleting previous Trialbot messages fixed it.
Do you have 151+ games played and want to help rid the community of toxic players and gamethrowers? Join the Trial System today: https://www.blankmediagames.com/Trial/#start

Also, make sure to check out the Trial System Discord Server: https://discord.gg/K5SnyJS
User avatar
Hiway202
Trial System Judge
Trial System Judge
 
Posts: 351
Joined: Mon Sep 03, 2018 9:56 pm
Location: Los Angeles

Re: Trialbot MIA?

Postby itsJylerTAG » Wed Jul 08, 2020 2:13 pm

MysticMismagius wrote:Trialbot on Discord seems to be working fine

This is the only report on you thus far.


Thanks for looking into it.



Hiway202 wrote:Do you have a previous message from Trialbot in your inbox? I had that problem before and usually deleting previous Trialbot messages fixed it.


No, i do not have any previous messages.
User avatar
itsJylerTAG
Jester
Jester
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 29, 2016 1:35 pm
Location: Florida, USA


Return to Trial System Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest